Over Kamermuziekfestival met Arte Amanti OPGELET: Locatie is gewijzgd

Welkom bij Davidsfonds Meerbeke

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tijdens onze activiteiten kunnen er foto's en/of video's genomen worden om de activiteit in de kijker te stellen. Indien je niet in beeld wenst te komen, maak dit kenbaar aan onze fotograaf. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. 15-17 nov
  inNinove (Meerbeke)

  54ste boekenbeurs en kunsttentoonstelling

  Jaarlijkse boekenbeurs en kunsttentoonstelling, Junior journalistwedstrijd
 2. 22 nov
  inOuter

  De toekomst van de ruimtevaart

  Lezing door ruimtevaartingenieur Stijn Ilsen
 3. 11 jan
  inNinove (Lieferinge)

  Ledenmoment Davidsfonds Meerbeke

  Alle leden worden uitgenodigd voor een gezellig samenzijn
 4. 27 feb
  inNinove

  Arte Amanti

  Nina Poskin, Elodie Vignon en Ruben Vanderpijpen
Toon alle activiteiten
27 mrt
Ninove - CC De Plomblom

Kamermuziekfestival met Arte Amanti OPGELET: Locatie is gewijzgd

De Davidsfondsafdelingen van Groot-Ninove, in samenwerking met CC De Plomblom, nodigen je graag uit voor het kamermuziekfestival David Poskin (cello) & Sergei Redkin (piano)op woensdag 27 maart 2024

Arte Amanti is een uniek kamermuziekfestival met een origineel concept: meer kansen creëren voor Jong Talent en Rising Stars.

woensdag 27 maart 2024 van 20:00 uur tot 22:00 uur

De Davidsfondsafdelingen van Groot-Ninove, in samenwerking met CC De Plomblom, nodigen je graag uit voor het kamermuziekfestival David Poskin (cello) & Sergei Redkin (piano)op woensdag 27 maart 2024. Het Kamermuziekfestival Arte Amanti brengt voor het eerst muzikanten van internationaal niveau naar Ninove.

David Poskin (Denderhoutem) begon zijn cellostudies op driejarige leeftijd en werd al op zijn veertiende toegelaten als jong talent aan het Conservatorium van Brussel. Hij studeerde bij Didier Poskin, Edmond Baert en Marie Hallynck en won prijzen in Parijs, Oxford, Malta, Boedapest en Sofia.
Sergei Redkin (°1991 in Siberië) studeerde piano, improvisatie en compositie. Hij won de ‘International Maj Lind Piano Competition’ in Helsinki (2012) en de ‘International Prokofiev Competition’ in Sint-Petersburg (2013). In 2021 won Sergei de tweede prijs bij de ‘Koningin Elisabethwedstrijd voor piano’.
David Poskin en Sergie Redkin brengen een sprookjesachtig programma met werken van onder meer Debussy, Prokofiev en Janáček.

Het voorprogramma wordt gebracht door lokaal jong talent: Martijn Van Sas (piano).
Martijn van Sas (°Haaltert, 1994) ontwikkelde zich tot een begenadigd klassiek pianist, eerst aan de muziekacademie van Ninove (afdeling Haaltert) en later aan de Kunsthumaniora van Brussel. Intussen heeft Martijn zich ontpopt tot een gedreven muzikant. In 2019 behaalde Martijn de Theodor-Storm-Preis als beste pianist in de wedstrijd voor Liedkunst in Husum (Duitsland). Martijn Van Sas is als leraar en begeleider verbonden aan de muziekacademie van Zottegem.

LOCATIE          Academie voor Muziek, Woord en Dans - Parklaan 13 - 9400 Ninove

Na het concert bieden we een drankje en een hapje aan, terwijl je kan napraten met de muzikanten.

UITNODIGING PDF

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief of 65+ € 12,00
Standaard € 16,00

INSCHRIJVEN

Je kan kaarten bestellen via e-mail davidsfondsmeerbeke@outlook.com of telefonisch bij Cecile Appelmans op 054 33 37 91.

De reservatie zal eerst worden bevestigd, waarna je het bedrag kan storten op rekening
BE85 7370 2578 8606 van Davidsfonds Meerbeke met vermelding van je naam en “Arte Amanti ”.

De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

Labels: ActiviteitConcert